1 min læsningFransk sportsminister om CL-finale: Liverpool-fans skyld i uro

Det var Liverpool-fans, der var skyld i, at Champions League-finalen blev udskudt med over en halv time, mener den franske sportsminister.

1 min læsning
Foto: Thomas COEX / AFP.

Meldingen er klar fra den franske sportsminister, Amelie Oudea-Castera: Liverpool-fans var skyld i forsinkelsen af Champions League-finalen i Paris lørdag aften. Det skriver ESPN.

35 minutter blev finalen på det franske nationalstadion udsat, og der var rapporter om uroligheder og brugen af tåregas fra det franske politi undervejs i forsinkelsen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det, vi skal huske, er, at der først og fremmest var denne store forsamling af britiske supportere af Liverpool. Uden billetter eller med falske billetter, siger Oudea-Castera ifølge mediet til radiokanalen RTL og fortsatte:

– Når der er så mange mennesker ved indgangen til stadion, vil der være folk, der vil forsøge at skubbe sig vej ind gennem dørene til Stade de France, og et antal unge fra nærområdet, der var til stede, forsøgte at komme ind ved at blande sig med mængden.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Omvendt mener den franske sportsminister ikke, at der var problemer med Real Madrid-supporterne, og at den spanske klub havde formået at styre sine fans i bedre grad, end det var tilfældet med Liverpool.

– Vi er nødt til at tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dette aldrig sker igen, siger Amelie Oudea-Castera.

Kaos før CL-finale: Kampen udsat i 36 minutter

Real Madrid trak sig sejrrigt ud af finalen mod Liverpool med 1-0 og kunne efterfølgende løfte trofæet i den franske hovedstad.

Timeline

Notifications

Notifikationer