1 min læsningNy tilskuerrekord i Kvindeligaen

Der blev sat ny tilskuerrekord i Kvindeligaen lørdag eftermiddag, da AGF slog Odense Q med 2-0.

1 min læsning
1357 tilskuere er ny rekord i Kvindeligaen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF og Odense Q tørnede lørdag eftermiddag sammen på Ceres Park i nedrykningsspillet i Gjensidige Kvindeliga. Her skulle AGF bruge en sejr for at sikre sig endnu en sæson i rækken.

Og med en 2-0 sejr er AGF dermed sikret overlevelse i landet bedste kvinderække, mens det ser anderledes ud for gæsterne fra Odense Q. Blot to point i ni kampe er det blevet til for Odense Q i nedrykningsspillet.

Inden kampen havde Gjensidige købt billetrettighederne, så der var fri entré på Ceres Park i Aarhus for de mange fremmødte tilskuere.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det betød, at der blev slået tilskuerrekord i Kvindeligaen, da hele 1357 tilskuere mødte op for at bakke op om hjemmeholdet i en flot kulisse.

Også inden kampen var der underholdning for store og små, da AGF Kvindefodbold havde sørget for en fanzone fyldt med aktiviteter. Derudover var der også mulighed for at få autografer og billeder af spillerne efter kampen.

Den tidligere rekord lød på 1248 tilskuere, som blev lavet sidste sommer, hvor HB Køge og Brøndby IF duellerede i en guldkamp på Capelli Sport Stadion i Køge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P