1 min læsningHjulmand sier tre spillere fra landsholdstrup

Kasper Hjulmand udtog tidligere på ugen 29 spillere til de forestående fire kampe i Nations League i juni, men nu er tre spillere blevet siet fra den store trup.

1 min læsning
Landstræner KAsper Hjulmand
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

En trup på hele 29 spillere er nu blevet skåret ned til 26 for det danske A-landshold.

Landstræner Kasper Hjulmand udtog en ganske stor trup tirsdag, og foruden de 29 spillere sluttede også Mads Roerslev og Morten Hjulmand sig til truppen, ligesom den skadede landsholdanfører Simon Kjær og var en del af landsholdssamlingen i København.

Nu har landstræner Kasper Hjulmand dog skåret tre spillere fra den trup, der om seks dage skal møde Frankrig på Stade de France i Paris.

Mads Bech Sørensen fra Brentford, Mads Valentin Pedersen fra Augsburg samt Anders Dreyer fra FC Midtjylland glider således ud af landstrænerens trup.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For alle tre spilleres vedkommende gælder det ifølge DBU, at de kan udtages på et senere tidspunkt, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Det danske landshold står overfor fire landskampe i Nations Leagues gruppe 1, hvor de foruden en kamp mod Frankrig i Paris den 3. juni, møder Østrig i Wien den 6. juni, mens der den 10. og 13. juni venter hjemmekampe i Parken mod henholdsvis Kroatien og Østrig.

Timeline

Notifications

Notifikationer