1 min læsningRygterne svirrer om Mané – Klopp kunne ikke være mere ligeglad

Jürgen Klopp er fuldstændig ligeglad med rygterne om Sadio Mané, der florerer i medierne før morgendagens Champions League-finale.

1 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix

Sadio Mané og Liverpool skal lørdag aften tage revanche for Champions League-finalen i 2018, hvor Liverpool led et nederlag på 3-1 til Real Madrid.

Samtidig har der i de seneste dage floreret rygter om flere stjerners fremtid. Mohamed Salah og Sadio Mané har begge kontraktudløb i Liverpool efter næste sæson.

Mohamed Salah slog for et par dage siden fast, at han bliver i Liverpool, mens Sadio Mané har været anderledes kryptisk i sine svar.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

På rygtebørsen kædes stjernen sammen med Bayern München. Jürgen Klopp har bemærket, at Mané har spillet godt, men der er ikke tid til rygter nu.

– Sadio er i sit livs form – han er i strålende form. Det er en fornøjelse at se ham til træning og i spillet. Bayern-rygterne kunne jeg ikke være mere ligeglad med i øjeblikket – vi er fuldstændigt fokuserede på kampen, fortæller Jürgen Klopp og fortsætter.

– ​​Han ved, hvor vigtig kampen er for ham og os. Det er ikke første gang i min karriere, at Bayern-rygterne kommer frem før store kampe. Men det er intet problem overhovedet, siger Klopp på pressemødet før Champions League-finalen.

Champions League-finalen løber af stablen på Stade de France lørdag aften kl. 21.00. Kampen kan følges på TV3+.

Timeline

Notifications

Notifikationer