Premier League

Ronaldinho råder Salah i forhold til fremtiden: Det her er vigtigt

Mohamed Salahs fremtid i Liverpool er fortsat uafklaret, hvor han har kontraktudløb til næste sommer. Nu kommer Ronaldinho dog egypteren til undsætning med et godt råd.

Mohamed Salah
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Der er i den seneste tid blevet spekuleret meget over Mohamed Salahs fremtid i Liverpool, da han har kontraktudløb med klubben til næste sommer.

Parterne skulle angiveligt have svært ved at blive enige om de økonomiske betingelser for en kontraktforlængelse, hvorfor klubben kan være tvunget til et salg denne sommer, hvis man vil indkassere lidt mønt på den egyptiske stjernespiller, der netop sluttede som delt Premier League-topscorer med 23 sæsonscoringer sammen med Tottenhams Heung-Min Son.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu kommer der dog venskabelige råd fra en noget uventet kant. Nemlig fra en af spillets bedstbegavede teknikere i form af Ronaldinho, der havde sin storhedstid i FC Barcelona som aktiv.

Han råder nemlig Salah til at tænke sig godt om, når det kommer til valget om, hvor hans fremtid skal være.

– Det allervigtigste for ham er at være lykkelig. Fodbold er en kilde til lykke, og det skal det være. Uanset hvilken klub han spiller for i fremtiden, lyder det fra Ronaldinho henvendt til Salah over for GOAL.

Her afslører den tidligere brasilianske fodboldmagiker også, at han ville ønske, at han kunne have spillet på samme hold som netop Mohamed Salah, som han anser for at være en af verdens allerbedste spillere.

– Han er en af de bedste spillere i verden, som jeg altid nyder at se, lyder det fra Ronaldinho.

Ten Hag beundrer City og Liverpool: Men alle æraer har en ende

Mohamed Salah og Liverpool står lørdag den 28. maj over for sæsonens største kamp, når Real Madrid venter i Champions League-finalen.

Finalebraget bliver spillet på Stade de France i Paris og har kickoff klokken 21:00. Du kan følge finalen direkte på TV3+ og Viaplay med optakt fra klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P