Premier League

Præsentationen nærmer sig: Superstjerne er landet i Manchester

De nykårede Premier League-mestre fra Manchester City kan formentlig snart præsentere en massiv forstærkning forud for den kommende sæson.

Erling Haaland
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City kunne den 10. maj offentliggøre, at man var nået til enighed med Borussia Dortmund om en handel, der skulle sendes deres norske superstjerne, Erling Haaland, til den lyseblå del af Manchester.

Nu har fanmediet City Xtra anskaffet sig bevismateriale over, at den 21-årige norske stjerneangriber er landet i byen for at færdiggøre sit skifte til de nykårede Premier League-mestre.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bevismateriale, som du kan se herunder:

Dermed er det nu blot et spørgsmål om tid før Pep Guardiola kan præsentere en massiv forstærkning forud for den kommende sæson, hvor han vil få tilført en masse x-factor til sin allerede berygtede offensiv.

Det er nemlig en sand målmaskine, der snart kan iklæde sig Manchester Citys lyseblå trikot. I Borussia Dortmund scorede den norske landsholdsangriber nemlig 86 mål i 89 optrædener, mens han i tiden forinden i østrigske Red Bull Salzburg nettede 29 gange i 27 kampe.

Haaland forlader Dortmund-spillerne og ansatte med vanvittig gave

På det norske landshold er Erling Haaland også ganske godt kørende, da det her er blevet til 15 kasser i 17 landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P