Premier League

Medie: Rutineret PL-keeper til lægetjek i Tottenham i dag

Tottenham er angiveligt tæt på at kunne sikre sig en rutineret forstærkning til målmandsposten forud for den kommende sæson, hvor klubben skal ud og spille Champions League.

Fraser Forster
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tottenham sikrede sig på sidste spillerunde i Premier League endegyldigt fjerdepladsen i tabellen, hvorfor man i den kommende sæson skal ud og spille Champions League.

En stor bedrift af Antonio Conte og hans spillere, der denne onsdag angiveligt får et nyt navn til truppen forud for den kommende sæson.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her melder The Athletic nemlig, at London-klubben denne onsdag får den 34-årige Southampton-målmand Fraser Forster til lægetjek forud for et skifte, der ikke vil koste Tottenham en eneste krone i transfergebyr.

Denne sommer har Fraser Forster nemlig kontraktudløb med Southampton, hvor han har været tilknyttet siden sommeren 2014.

Nu er det angiveligt blevet tid til nye udfordringer for englænderen, hvor han højst sandsynligt er tiltænkt en rolle som backup til til Spurs-kaptajnen Hugo Lloris, der også er fransk førstevalg på landsholdet.

Medie: Tottenham byder Arsenal op til dans i jagten på City-brasser

Den nuværende reservemålmand i Tottenham i skikkelse af Pierluigi Gollini ser dermed ud til at forlade London-klubben ved sin lejeaftales ophør, hvor han i denne sæson har været tilknyttet fra Joakim Mæhles Atalanta.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P