3F Superligaen

Medie: F.C. København vil hente tidligere FCM-stjerne hjem til Superligaen

F.C. København ønsker angiveligt at hente en tidligere superligastjerne hjem til sommer, som skal være med til at styrke defensiven hos løverne.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København kunne i weekenden løfte sit 14. danske mesterskab i klubbens historie, og nu er man begyndt at se frem mod den kommende sæson, hvor man skal forsøge at sikre sig en plads i Champions League-gruppespillet.

Her vil man angiveligt gå langt for at gøre aftalen med Denis Vavro fra Lazio til en permanent en af slagsen, men i hovedstadsklubben vil man angiveligt forstærke sig yderligere i defensiven omkring de centrale pladser.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Foruden Vavro skulle F.C. København nemlig være indstillede på, at skulle forstærke sig med endnu en central forsvarsspiller, og her skulle den tidligere FC Midtjylland-stjerneforsvarer Alexander Scholz være yderst hot i det københavnske. Det melder Ekstra Bladet i hvert fald.

Den tidligere superligaprofil blev i forrige sæson kåret til årets spiller i Superligaen, hvilket var med til at sikre ham et skifte til japansk fodbold, hvor hans nuværende arbejdsgiver er Urawa Red Diamonds.

Her er han blandt andet holdkammerat med en anden dansker, nemlig den tidligere Randers FC-, AGF- og AC Horsens-angriber Kasper Junker.

Talentfuld back skriver under på lang kontrakt med F.C. København

Den 29-årige forsvarsspiller skulle dog nu være et emne for de nykårede mestre herhjemme, hvis han da kan lokkes hjem fra det japanske. Den del af historien meldes der dog intet om.

Alexander Scholz har i sin tid i japansk fodbold i skrivende stund spillet 43 kampe for Urawa Red Diamonds, hvor det også er blevet til tre scoringer og en enkel assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P