Premier League

Klubpræsident bekræfter: United-franskmand færdig her

Manchester United får denne sommer franskmand retur, efter et skuffende lejeophold i Sevilla. Det bekræfter den spanske klubs præsident nu.

Anthony Martial
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

I vinterens transfervindue troede Sevilla, at de havde gjort et sandt scoop, da de hentede Manchester Uniteds Anthony Martial til den spanske klub på en lejeaftale.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skifte har dog ikke været lige så succesfuldt, som nogle af parterne havde håbet på, idet Martial blot har spillet 12 kampe, hvor det er blevet til et enkelt mål og et oplæg.

En del af forklaringen på den manglende succes bunder også i skader, som franskmanden har været ramt af i sin tid i Sevilla, der nu får en ende for Martials vedkommende.

Det afslører José Castro Carmona, der er klubpræsident i Sevilla.

– Anthony Martial vender tilbage til Manchester United. Vi brugte høje summer på ham, men det fungerede ikke. Han havde også nogle skade, og vi henter ham ikke på permanent basis, siger José Castro Carmona således til Canal Radio.

Dermed vender Anthony Martial altså i første omgang tilbage til Manchester United, hvor han fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2024.

Chok-udtagelse i England efterlader to United-stjerner ude i kulden

I Manchester United står den 26-årige franskmand noteret for 79 mål og 50 oplæg i 269 optrædener.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P