Champions League

Klopp inden finalebrag: Det handler ikke om hævn

Liverpool-træner, Jürgen Klopp, mener ikke, at lørdagens Champions League-finale kommer til at handle om hævn fra finalen i 2018, som Real Madrid vandt.

Jürgen Klopp mener ikke, at lørdagens finalebrag imod Real Madrid kommer til at blive præget af hævn for 2018-finalen. Foto: Scanpix/Ritzau.

Husker man tilbage på Champions League-finalen i 2018 mellem Liverpool og Real Madrid, kommer man formentlig i tanke om en akrobatisk saksesparksscoring af Gareth Bale, Loris Karius’ sæbehandsker og Sergio Ramos’ nedrivning af Mohamed Salah, der skadede egypteren.

Sidstnævnte episode fik forleden Liverpools Mohamed Salah til at udtale, at han var glad for, at Liverpool står til at møde lige netop Real Madrid i finalen, fordi ”der er et regnskab, der skal gøres op”.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Liverpool-træner, Jürgen Klopp, er enig med Salah i, at finalen i 2018 var en dramatisk affære, men påpeger samtidig, at hævnmotivet ikke må tage overhånd i lørdagens gensyn med Real Madrid i Champions League-finalen.

– Finalen i 2018 var en hård aften for os. Nederlaget var svært af leve med, fortæller Klopp til BBC og fortsætter.

Salah forsikrer: Jeg er i Liverpool næste sæson

– Jeg tror til gengæld ikke, at hævn er den bedste løsning, når vi igen møder Real Madrid på lørdag.

Klopp fortæller samtidig, at han forstår Salahs indebrændthed over 3-1-nederlaget til Real Madrid i 2018, men at det møde ikke har den store indflydelse på det forestående Champions League-brag.

– Det vil være en kæmpe succes at besejre Real Madrid. Det vil være en god historie, men det har i og for sig ikke noget at gøre med vores nederlag i 2018 og Salahs skade.

Finalen mellem Liverpool og Real Madrid løber af stablen på Stade de France lørdag klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P