Premier League

Den britiske regering følger trop: Godkender salget af Chelsea

Tirsdag blev salget af Chelsea godkendt af Premier League, og denne onsdag er det kommet frem, at den britiske regering har gjort det samme. Dermed ser det ud til, at ejerskiftet i London snart falder på plads.

Chelsea
Foto: Carlos Jasso/AFP/Ritzau Scanpix

Der er gode nyheder i Chelsea denne onsdag, da den britiske regering nu har fulgt trop på Premier Leagues godkendelse af ejerskiftet i klubben og gjort det selvsamme.

Det melder flere engelske medier såsom Sky Sports og BBC Sport denne onsdag, der har en udtalelse fra en talsperson fra regeringen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Sent i går aftes nåede den britiske regering frem til en situation, hvor vi kunne udstede en licens, der tillader salget af Chelsea. Efter et omfattende arbejde er vi nu overbevist om, at det fulde provenu af salget ikke vil komme Roman Abramovich eller nogen anden sanktioneret person til gode, lyder det fra talspersonen ifølge BBC Sport.

– Vi vil nu påbegynde processen med at sikre, at provenuet fra salget anvendes til humanitære formål i Ukraine til støtte for krigens ofre.

Dermed ser det nu ud til, at det blot er et spørgsmål om tid, før konsortiet ledet amerikanske Todd Boehly, der også er medejer af baseballholdet LA Dodgers, kan blive en endegyldig kendsgerning.

Premier League godkender salget af Chelsea

Roman Abramovich har været Chelseas ejer siden juli 2003, hvor han købte klubben. Nu ser den æra dog ud til at være forbi inden længe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P