Premier League

Kæmpe beløb: Premier League-klub får økonomisk indsprøjtning af ejerne

Julen falder tidligt i år for Antonio Conte i Tottenham, da klubbens ejere har varslet en økonomisk indsprøjtning af de helt store.

Tottenham, Premier League, Antonio Conte.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenham-fans verden over kan godt begynde at klappe i hænderne.

Tirsdag har klubbens ejere nemlig meddelt, at Antonio Conte får ekstra hjælp til at forstærke truppen i sommerens transfervindue.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Helt konkret er der tale om et beløb på svimlende 150 millioner pund, hvilket svarer 1,3 milliarder danske kroner. Det skriver Tottenham på klubbens hjemmeside.

– Indsprøjtningen giver Premier League-klubben større finansiel fleksibilitet og mulighed for yderligere at investere på og uden for banen, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Investeringen kommer fra klubbens hovedejer, Enic Group.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at ikke alle pengene skal bruges på spillerindkøb. Dog står Tottenham overfor en sæson med Champions League-fodbold efter sommerferien, hvorfor en styrket trup formentlig er en prioritet.

Nyheden om den økonomiske indsprøjtning kommer da også kort tid efter, at The Telegraph berettede om Antonio Contes såkaldte “ønskeliste” over potentielle spillerindkøb. Her er der blandt andre to danskere på listen. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P