Bundesligaen

Vinduet er ikke engang åbnet endnu, men nu henter Dortmund sin fjerde sommertilgang

Borussia Dortmund har mandag hentet klubbens fjerde tilgang forud for den kommende sæson i Bundesligaen.

Salih Özcan
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

De ligger ikke ligefrem på den lade side i Borussia Dortmund, hvor man denne mandag oplyser, at man har den fjerde spillertilgang på plads forud for den nye sæson.

Her her Die Schwarzgelben nemlig præsenteret den tyrkiske landsholdsspiller Salih Özcan, som kommer til klubben fra bundesligakonkurrenterne fra FC Köln.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed tilslutter Salih Özcan, der spiller på den centrale midtbane, sig Dortmund som den fjerde tilgang denne sommer, hvor klubben allerede har sikret sig Niklas Süle fra Bayern München, Nico Schlotterbeck fra Freiburg samt Karim Adeyemi fra Red Bull Salzburg.

Det er dog fortsat uklart, hvem der skal stå i spidsen for holdet som cheftræner i den kommende sæson, da klubben den 20. maj valgte at fyre Marco Rose efter en utilfredsstillende sæson, efter klubbens eget udsagn.

Haaland forlader Dortmund-spillerne og ansatte med vanvittig gave

FC Köln, der sluttede sæsonen i Bundesligaen af på en syvendeplads, har sikret sig europæisk kvalifikation til den kommende sæson.

Det bliver dog uden Salih Özcans hjælp, der fremover altså skal tørne ud for Borussia Dortmund og klubbens endnu ukendte cheftræner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P