3F Superligaen

Rørt Helenius efter topscorerpris: Meget emotionelt lige nu

Nicklas Helenius var en meget rørt mand, da han søndag modtog prisen som denne sæsons topscorer i Superligaen.

Nicklas Helenius
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har haft en fremragende sæson i Superligaen, efter klubben i sommer rykkede op fra 1. division.

I Superligaen har klubben nemlig sikret sig bronzemedaljer, og her til aften blev det også en endegyldig kendsgerning, at Nicklas Helenius løber med topscorerprisen med sine 17 mål, som er tre flere end Louka Prip fra AaB.

Efter 2-1 nederlaget til Brøndby IF i sæsonens sidste kamp for Silkeborgs vedkommende, modtog en rørt Nicklas Helenius beviset for sin topscorertitel, hvor han var meget emotionel i et interview med 6’eren og discovery+.

– Jeg har sgu lidt tårer i øjnene lige nu. Det er et stort øjeblik. Det må jeg sige, indleder Superligaens topscorer og fortsætter:

– Det har været en lang sæson, men vi har virkelig været rigtig gode til at kæmpe røven ud bukserne i alle kampe. Så bliver det en lang sæson, når man skal koncentrere sig så mange gange.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er meget emotionelt lige nu. Det er mere, end jeg håbede på. Det er fantastisk. Den betyder det, at jeg har vist mange kritikere, at jeg kan noget. Jeg har hele tiden været på min egen side og været mig selv. Jeg har haft masser af modgang. Et eller andet sted har det styrket mig rigtig meget, siger han til discovery+, hvorefter han svarer på spørgsmålet, om hvorvidt han føler, om der er nogen, der har dømt ham ude undervejs:

Brøndby sikrede Europa-kval med sejr over Silkeborg

– Ja, det synes jeg. Det har jeg prøvet stort set lige siden ungdomsrækkerne. Der er ikke mange, der har troet på mig. 

– Der var en mand, der heldigvis bestemte det hele, som hed Lynge Jacobsen, der var sportsdirektør i AaB, der troede på mig. Kæmpe tak til ham, slutter Nicklas Helenius.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P