Premier League

Medie: Ombejlet franskmand enig med Real Madrid og Liverpool

En af Europas mest ombejlede spillere er angiveligt nået til enighed om de personlige vilkår med både Real Madrid og Liverpool, melder spansk medie.

Aurélien Tchouaméni
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

22-årige Aurélien Tchouaméni er blevet kædet sammen med stort set samtlige storklubber rundt om i Europa, efter den eftertragtede franskmand har vist storspil for AS Monaco og fået debut på det franske landshold.

Nu kan spanske AS dog afsløre, at han skulle være nået til enighed med Real Madrid og Liverpool om sine personlige vilkår.

Dermed skulle han have besluttet sig for, at han i hvert fald ikke vil til Paris Saint-Germain, der angiveligt skulle have været med i transferjagten til det allersidste.

I stedet ligner det altså et skifte til enten Premier League eller LaLiga for Tchouaménis vedkommende, hvilket han snart vil beslutte sig for.

I hvert fald melder det spanske medie, at franskmanden vil tage en endegyldig beslutning omkring sin fremtid i den kommende weekend.

Mbappé stiller krav: Disse spillere vil han have til PSG

Og i netop den kommende weekend tørner Liverpool og Real Madrid sammen i årets største klubkamp, når Champions League-finalen løber af stablen på Stade de France i den franske hovedstad Paris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P