3F Superligaen

AGF-chef: Vi har startet samtaler med trænerkandidater

Stig Inge Bjørnebye afslørede efter sæsonens sidste AGF-kamp, at klubben har startet samtaler med mulige arvetagere for David Nielsen.

Stig Inge Bjørnebye David Nielsen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Stig Inge Bjørnebye går en travl sommer i møde, hvor der ikke bliver tid til at holde sommerferie for nordmandens vedkommende.

Det fortalte den norske sportschef i AGF lørdag aften, da klubben havde spillet sæsonens sidste fodboldkamp, der endte med pointdeling og 2-2 mod FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park.

Denne sommer venter der nemlig et stort arbejde i klubben, hvor man blandt andet skal ud og hente en ny cheftræner til at stå i spidsen for holdet, efter man valgte at gå hver til sit med David Nielsen.

Her afslørede den tidligere Liverpool-spiller, at man allerede er gået i dialog med specifikke trænere.

– Vi har startet samtaler, men der er ingen forhandlinger, lød det således fra Stig Inge Bjørnebye kort efter kampen mod FC Nordsjælland, hvor AGF for 14. gang i træk ikke fik en sejr ud af sine anstrengelser.

Han håber dog, at en afklaring på cheftrænerposten kan komme relativt hurtigt på plads. Uden dog at sætte en specifik tidsramme på – andet end den, han tidligere har meldt ud. Nemlig, at man gerne vil have en ny cheftræner på plads, inden træningsopstarten i klubben forud for den kommende sæson, som er torsdag den 16. juni.

– Det er vanskeligt at sige (hvornår en ny træner er plads, red.). For mig så hurtigt som muligt, men vi skal vide, at vi træffer det rette, lyder det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her afslørede sportschefen også, at man ikke har tænkt sig at udnytte den købsoption på Eskild Dall, som klubben har i lejekontrakten med Ajax Amsterdam, hvor man hentede danskeren til i vintertransfervinduet tilbage i januar måned. Det er da også blot blevet til fire minutters spilletid for Eskild Dall i AGF i foråret, hvorfor denne udmelding ikke kommer som den store overraskelse.

Til gengæld er det fortsat usikkert, om Mustapha Bundu og Jack Wilshere fortsætter i klubben i den kommende sæson. For mens Jón Dagur Thorsteinsson fik afskedsblomster inden kickoff i sæsons sidste kamp, blev det ikke til blomster til hverken Mustapha Bundu eller Jack Wilshere.

Og det er der en ganske god forklaring på, fortalte Stig Inge Bjørnebye.

David Nielsen takkede af: Jeg kommer ikke til at sige, hvad jeg skal – eller ikke skal

– Med Wilshere er det for eksempel ikke afklaret. Men jeg kan ideelt set tænke mig, og det vil jeg altid tænke, at jeg gerne vil have en cheftræner på plads, som kan være med til at vurdere truppen.

Mens Mustapha Bundu er lejet i Anderlecht, blev Jack Wilshere hentet ind i slutningen af februar efter at have stået uden kontrakt. Derfor er det nu op til parterne at blive enige om fremtiden, hvis man ønsker en sådan sammen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P