Highlights: Leipzig vinder den tyske DFB Pokal efter 120 minutters drama

Lørdag aften spillede Freiburg og RB Leibzig DFB Pokalfinalen på Olympiastadion i Berlin.

Tyske DFB Pokal finale RB Leipzig Freiburg
Soccer Football - DFB Cup - Final - SC Freiburg v RB Leipzig - Olympiastadion, Berlin, Germany - May 21, 2022 SC Freiburg's Vincenzo Grifo remonstrates with RB Leipzig's Mohamed Simakan REUTERS/Lisi Niesner DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Sæsonens tyske pokalvinder skal findes mellem Freiburg og RB Leipzig.

Yussuf Poulsen sad på bænken hele kampen og efter 120 minutters slid og slæb til 1-1 resultatet, kunne danskeren se sine holdkammerater hive sejren hjem efter straffesparkskonkurrence.

Roland Sallai havde klart hånd på bolden, inden holdkammeraten Maximilian Eggestein klaskede bolden i nettet, men både VAR-rummet og kampens dommer afviste kontroversielt appellerne.

Efter pausen kom Leipzig en mand i undertal, da Marcel Halstenberg modtog et direkte rødt kort. Med et kvarter igen kom Leipzig-stjernen, Christopher Nkunku, holdet til undsætning med udlingnen til 1-1.

Finalen fortsætter dermed i forlænget spilletid. Her vil Freiburg ærgre sig over, de ikke fik lukket kampen først med en afbrænder på frit mål, og senere et langskud på overliggeren.

Officielt: Mbappé skriver kontrakt med PSG

I den anden ende appelerede Leipzig voldsomt for straffespark, men dommerfløjten forblev tavs. I stedet modtog bænkede Kevin Kampl sit andet gule kort for brok.

Kampen blev afgjort i straffesparkskonkurrence, og her rendte Leipzig med sejren og pokaltitlen.