3F Superligaen

Stort transferoverskud i F.C. København

Parken Sport & Entertainment, som er koncernen bag F.C. København, har tirsdag udsendt en delårsrapport for første kvartal i 2022, og her fremgår det blandt andet, at de kom ud af vinterens transfervindue med et stort plus.

F.C. København delårsrapport
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Seks spillere kom ind, mens seks spillere forsvandt.

Samlet set kom F.C. København økonomisk styrket ud af vinterens transfervindue, hvor der blandt andet blev sagt farvel til profiler som Jonas Wind, Rasmus Højlund og Kamil Wilczek, men hvor døren også blev åbnet for fem offensive profiler.

Akinkunmi Amoo, Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Nicolai Jørgensen og Khouma Babacar sluttede sig alle til F.C. Københav-truppen, mens også forsvarsspilleren Denis Vavro kom til på en lejeaftale.

Nu er resultatet for de mange handler gjort op, og det har været en god forretning for de – formentlig – kommende danmarksmestre.

Resultatet af klubbens transferaktiviteter i årets første kvartal udgør således et overskud på 84,5 millioner kroner.

Det er nærmest præcist en forskel på 100 millioner kroner, i forhold til resultatet for samme kvartal sidste år, som lød på minus 15,2 millioner kroner.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I alt kommer Parken Sport & Entertainment ud af perioden med et resultat, der lyder på 51,7 millioner kroner før skat.

Det positive resultat ændrer dog ikke på koncernens forventede omsætning, der fortsæt lyder på 925 til 975 millioner kroner og et resultat før skat på 100 til 125 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P