Bundesligaen

Lewandowski imponeret over Jonas Wind: Ikke dårligt, ikke dårligt

Jonas Wind scorede et fantastisk mål imod Bayern München, og det imponerede verdensstjernen.

Jonas Wind Bundesliga Robert Lewandowski Ros
Bayern Munich's French defender Lucas Hernandez (L) and Wolfsburg's Danish forward Jonas Wind vie for the ball during the German first division Bundesliga football match VfL Wolfsburg v Bayern Munich in Wolfsburg, northern Germany, on May 14, 2022. (Photo by RONNY HARTMANN / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Wolfsburg tog lørdag imod Bundesliga-mestrene fra Bayern München, og her leverede danske Jonas Wind et flot indhop.

Danskeren reducerede nemlig til 1-2 på fornem vis med en ægte angriber-scoring, der indebar en fin tæmning hurtigt efterfulgt af halvflugter i det lange målhjørne.

Wind og Ingvartsen på tavlen i Bundesligaens sidste runde – Se målene

Det imponerede ikke blot tilhængerne og seere af kampen. Selveste Robert Lewandowski, der så målet fra den anden ende af banen, var henne og rose den 23-årige danskers sublime scoring. Det fortæller Wind om efter kampen til See.

– Han siger faktisk ‘not bad, not bad’ til mig, og jeg siger så til ham, at jeg var overrasket over, jeg kunne sparke den ind med venstre. Det var anerkendende med lidt ros fra hans side, så det var også meget fedt, siger Jonas Wind om snakken med Lewandowski lige efter målet.

Efter Jonas Wind’s scoring fik Wolfsburg tilkæmpet sig en udligning til slutresultatet 2-2, og det var en bedrift, danskeren er stolt af.

– Det er et kæmpestort hold, og at vi formår at få et point – det er en stor bedrift. De er måske gået lidt på ferie rent mentalt men samtidig at kunne score oveni det var en fed oplevelse, og det var også et meget fint mål. Så jeg er stolt, lyder det fra en smilende Jonas Wind til See.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den danske landsholdsangriber skiftede fra F.C. København til Wolfsburg i vinter, og her har danskeren siden spillet samtlige 14 mulige kampe, hvor det er blevet til fem scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P