1 min læsningMedie: Dybalas agent har besøgt London

Paulo Dybala står uden kontrakt til sommer, hvilket har fået flere af Europas topklubber til at vise interesse i den argentinske stjerne.

1 min læsning
Paulo Dybala Juventus Serie A
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det var en stor historie, da Juventus meldte ud, at Paulo Dybalas kontrakt ikke bliver forlænget.

Den argentinske stjerne har ellers længe været en af klubbens og Serie A’s største profiler, men det var i sidste ende ikke nok for Juventus til at forlænge Dybalas kontrakt der udløber til sommer.

Det har sidenhen skabt masser af rygter om, hvor Dybalas fremtid ligger henne, og hvilke klubber der har et godt øje til den offensivt stærke spiller.

Medie: Denne klub er Paulo Dybalas foretrukne efter Juve-afsked

Ifølge italienske calciomercato.com så har argentinerens agent nu givet et hint om, hvor en mulig fremtid kan ligge henne.

Mediet skriver nemlig fredag aften, at Dybalas agent har været på besøg i London, hvor han angiveligt har holdt møder med flere klubber. En af de klubber skulle være Arsenal, der længe har været rygtet interesseret i Juve-spilleren.

Ifølge spanske AS så har Xavi nemlig bevaret kontakten med Juventus’ Álvaro Morata, der allerede var rygtet til Barcelona tilbage i januar transfervinduet.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Paulo Dybala har siden 2012 spillet i Serie A, hvor han først tørnede ud for Palermo, inden Juventus købte den nu 28-årige argentiner i 2015.

Her har Dybala sidenhen spillet 291 kampe for italienerne, hvori det er blevet til 115 mål og 48 assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer