1 min læsningBo Henriksen om FCK-profils stikpille: Han er sød og rar

Bo Henriksen var noget utraditionelt yderst kortfattet, da han torsdag aften kommenterede på Kamil Grabaras stikpille mod FC Midtjylland.

1 min læsning
Bo Henriksen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mens der på grønsværen er gang i en tæt guldduel i Superligaens Mesterskabsspil mellem F.C. København og FC Midtjylland, foregår der også massevis af spin mellem de to klubber uden for kridtstregerne.

Her har Bo Henriksen tidligere bedyret, at F.C. København nok skulle få gummiben i de resterende kampe.

Andetsteds har Kamil Grabara, der vogter buret hos F.C. København, også været ude med noget af en sviner til FC Midtjylland, hvor han blandt andet har udtalt, at han ikke vil bekymre sig om den midtjyske klub, da den er yngre end ham selv.

Bo Henriksen var ikke meget for at kommentere på den stikpille, som FCK-målmanden leverede i et længere interview med discovery+ for nyligt, da klubben torsdag aften havde smidt sejren i den dybe overtid mod Brøndby IF.

Her lød det følgende og meget kortfattet fra den ellers normalt muntre FC Midtjylland-træner til den fremmødte presse, da spørgmålet blev stillet:

– Grabara, han er sød og rar…

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efter Brøndbys sene udligning, tyede Kamil Grabara nok engang til tasterne på Twitter, hvor han sendte endnu en stikpille i retning af Herning og FC Midtjylland.

Noget, du kan se herunder.

Timeline

Notifications

Notifikationer