2 min læsningMedie: Aston Villa og FC Barcelona er enige om prisen for Coutinho

Det trækker for alvor op til et skifte for Philippe Coutinho, og The Guardian melder nu, at Aston Villa og FC Barcelona er nået til enighed.

2 min læsning
Aston Villa, Steven Gerrard, Philippe Coutinho, FC Barcelona.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Philippe Coutinho har været udlejet fra FC Barcelona til Aston Villa siden januar, og sidenhen har både klubbens manager, Steven Gerrard, og den brasilianske kreatør selv givet udtryk for, at Coutinhos fremtid ligger i Aston Villa.

Nu skriver den britiske avis The Guardian, at Aston Villa og FC Barcelona er blevet enige om prisen for Coutinho.

Her skulle der være tale om en transfersum på 20 millioner euro, svarende til godt og vel 150 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under reklamen.

En af de helt afgørende faktorer for Coutinho skulle angiveligt være, at Steven Gerrard bliver ved roret i Aston Villa.

De to stjerner spillede sammen i sin tid i Liverpool, inden Steven Gerrard tog til Los Angeles i 2015. Coutinho skiftede i 2018 til FC Barcelona for lidt mindre end 800 millioner kroner.

Medie: Coutinho klar til lønnedgang for skifte

De fleste fodboldfans forventede et succesfuldt ophold i FC Barcelona for Philippe Coutinho, men realiteten blev som bekendt en anden.

I Aston Villa har den 29-årige brasilianer dog genfundet lidt af fortidens kvalitet, hvor det siden januar er blevet til fire mål og tre assists i 16 kampe.

Philippe Coutinhos nuværende kontrakt med FC Barcelona løber frem til sommeren 2023, men alt tyder på et skifte til Aston Villa til sommer.

Også transferjournalisten Fabrizio Romano stemmer i. Han mener desuden også at vide, at handlen snart bliver gjort officiel.

Timeline

Notifications

Notifikationer