1 min læsningMedie: Coutinho klar til lønnedgang for skifte

Philippe Coutinho er angiveligt mere end tilfreds med tilværelsen i Aston Villa, hvor han er udlejet til fra FC Barcelona.

1 min læsning
Coutinho
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Philippe Coutinho stortrives i Aston Villa, som har lejet den driblestærke brasilianer i FC Barcelona.

Her er skiftet i høj grad blevet til virkelighed på grund af Steven Gerrards rolle som manager i Birmingham-klubben, da de to spillede sammen i Liverpool-tiden.

Det samarbejde har da også vist sig at være en bragende succes. Faktisk så stor en succes, at Coutinho nu er villig til at gøre skiftet permanent trods massiv interesse fra andre klubber.

Det melder Mundo Deportivo i hvert fald. Her mener man at vide, at Philippe Coutinho føler, at det har været en af hans bedste beslutninger i karrieren at blive udlejet til netop Aston Villa.

Derfor skulle han personligt være opsat på at gøre skiftet permanent til sommer og er i samme ombæring villig til at gå væsentlig ned i løn for at realisere den beslutning.

Dog er en handel betinget af, at Aston Villa gør brug af sin købsoption på den brasilianske stjerne – noget, som angiveligt vil koste i omegn af 40 millioner pund.

Gerrard hylder Barca: Xavi-ansættelse er en genistreg

29-årige Philippe Coutinho har indtil videre spillet ti kampe for Aston Villa, hvor han står noteret for fire mål og tre oplæg.

Timeline

Notifications

Notifikationer