1 min læsningHighlights: Tottenham-profiler ydmygede ærkerivalerne fra Arsenal

Torsdag tog Tottenham imod lokal- og ærkerivalerne fra Arsenal for at sende dem hjem igen på røv og albuer.

1 min læsning
Tottenham Arsenal Premier League North London Derby
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - May 12, 2022 Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring their first goal with Son Heung-min and Ryan Sessegnon Action Images via Reuters/Paul Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Der var vaskeægte rival-opgør i Premier League, hvor Tottenham bød Arsenal velkommen i det klassiske North London Derby.

De to mandskaber spillede om vigtige pladser i top-4 i Premier League, og med fire point op til ‘The Gunners’ inden opgøret skulle hjemmeholdet på jagt og jagt blev det, da Tottenham ydmygede gæsterne med en stensikker 3-0 sejr.

Avis: Tottenham går på jagt efter trio i Everton

Efter 20 minutter startede Tottenham-festen, da Son Heung-Min faldt i græsset i Arsenal-feltet. Harry Kane var som altid kølig og bragte hjemmeholdet i front.

Ti minutter senere gjorde Rob Holding det endnu værre for sit hold, da han modtog sit andet gule kort for at blokere Son’s dybdeløb. De ti resterende Arsenal-spiller på banen var formentlig stadig chokerede, fordi få minutter senere fordoblede Harry Kane føringen efter et hjørnespark.

Hjemmeholdets festligheder fortsatte i anden halvleg, hvor Son scorede sit 21. mål i sæsonen.

Der var optakt til scoringer i begge ender, men resultatet forblev uændret. Tottenham haler dermed ind på rivalerne, så de nu blot er et point bag Arsenal, der fortsat ligger på fjerdepladsen i Premier League.

Opdateres:

Tottenham 1-0 Arsenal (Harry Kane, ’22)

Tottenham 1-0 Arsenal (Rob Holding – rødt kort, ’33)

Tottenham 2-0 Arsenal (Harry Kane, ’37)

Tottenham 3-0 Arsenal (Son Heung-Min, ’47)

Timeline

Notifications

Notifikationer