2 min læsningTidligere Real-profil bekræfter: Vil tilbage til europæisk fodbold

Efter ophold i Real Madrid og Bayern München, skiftede han i efteråret til Al-Rayyan i Qatar - nu vil han tilbage til europæisk topfodbold.

2 min læsning
James Rodriguez, Bayern München, Real Madrid.
Foto: Luisa Gonzalez/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter VM i 2014, var han en af de mest eftertragtede fodboldspillere på planeten.

Ved slutrunden havde han imponeret med flot sparketeknik og et godt blik for spillet, og de fleste fodboldfans noterede sig hurtigt hans navn; James Rodriguez.

Efter slutrunden blev det Real Madrid, der fik tilføjet det columbianske stjerneskud til sin fold. Efter tre år med varierende succes gik turen til Bayern München, inden han to år senere vendte retur til Real Madrid.

Da hans kontrakt med Real Madrid løb ud i 2020, gik turen til Premier League og Everton, inden han i efteråret 2021 vinkede farvel til de mest prestigefyldte ligaer i Europa.

Turen gik i stedet til Al-Rayyan i Qatar, hvor han nu har tørnet ud siden september. I en alder af nu 30 år er han dog langt fra færdig med karrieren, og efter at have lavet fire mål og syv assists i 12 kampe for Al-Rayyan, varsler han nu et comeback til europæisk topfodbold.

– Transfermarkedet åbner snart, og så må vi se. Det er en seriøs mulighed at vende tilbage til elitefodbold, så lad os se, hvem der vil have min venstrefod igen, skulle James Rodriguez have udtalt ifølge den troværdige fodboldjournalist, Fabrizio Romano.

Medie: Skifter til Barca i tilfælde af nedrykning

Romano skriver videre, at den 30-årige columbianer er klar til at forlade Al-Rayyan snart.

Timeline

Notifications

Notifikationer