2 min læsningMedie: Skifter til Barca i tilfælde af nedrykning

Som Barca-fan bør man måske håbe på, at Leeds rykker ned fra Premier League.

2 min læsning
FC Barcelona, Leeds, Raphinha, Premier League.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det lyder jo absurd – at skifte til selveste FC Barcelona, hvis man tørner ud for en klub, der ikke er god nok til at undgå nedrykning.

Ikke destomindre er det realiteten for den brasilianske kantspiller Raphinha. Det skriver det spanske medie, Todo Fichajes.

Her forlyder det, at selvom det halve af Europa er på jagt efter Raphinha, så har han selv udtalt, at han søger mod FC Barcelona til sommer – hvis altså han skifter klub. FC Barcelona var angiveligt de første til at udvise interesse for den 25-årige kantspiller.

Et klubskifte til sommer er dog langt fra usandsynligt. Først og fremmest er Raphinha eftertragtet, men endnu mere afgørende er det måske, at hans nuværende klub, Leeds, lige nu ligger til nedrykning i Premier League.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Todo Fichajes skriver videre, at hvis Leeds rykker ned, så er klubben forpligtet til at sælge Raphinha, hvis der kommer et bud på 25 millioner euro, hvilket svarer til omkring 186 millioner kroner.

Raphinhas markedsværdi skulle være noget nær det dobbelte af de 25 millioner euro, og det er dermed svært at forestille sig, at FC Barcelona ikke har tænkt sig at købe ham fri, såfremt der er hold i rygterne om interessen.

Ronaldinho råder Barca til at hente landsmand

Raphinha-lejren er angiveligt blevet kontaktet af adskillige klubber, men brasilianeren selv skulle have givet sit ord på, at han vælger FC Barcelona.

Raphinhas nuværende kontrakt med Leeds løber frem til sommeren 2024. Med tre spillerunder tilbage af Premier League, indtager Leeds lige nu 18. pladsen og ligger dermed til nedrykning. Her ligger man a point med Burnley, men Leeds har en væsentlig dårligere målscore. Everton ligger på 16. pladsen med ét point mere end Leeds og Burnley, men Everton har spillet en kamp færre.

Timeline

Notifications

Notifikationer