1 min læsningMålrig finale mellem Inter og Juve måtte i forlænget spilletid for at finde sin afgørelse

Inter og Juventus tørnede onsdag aften sammen i Coppa Italia-finalen, hvor kampen måtte ud i forlænget spilletid efter 2-2, før en vinder kunne kåres.

1 min læsning
Inter
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Stadio Olimpico i den italienske hovedstad Rom, dannede onsdag aften ramme om Coppa Italia-finalen, hvor Inter og Juventus tørnede sammen.

Her blev der tale om en målrig finale, hvor Inter til slut trak det længste strå med en samlet sejr på 4-2. Kampen sluttede 2-2 i ordinær spilletid, hvorfor man måtte ud i to gange 15 minutter.

Her trak Inter sig som nævnt sejrsrigt ud, da man i den første halvdel af den forlængede spilletid fik tildelt et straffespark, som Ivan Perisic sikkert omsatte til mål.

Kort herefter bragede kroaten Inter yderligere foran, hvorfor kampen reelt blev lukket og slukket her.

Dermed vandt ‘I Nerazzurri’ turneringen mod sidste sæsons vindere fra Den Gamle Dame, hvilket i øvrigt var Inters ottende trofæ af denne slags.

Det er også givet, at Juventus ikke bliver italienske mestre i år, hvor titelkampen i stedet er en direkte duel mellem AC Milan og netop Inter.

Medie: Dansker på blokken i Juventus

Her resterer der nemlig blot to spillerunder i Serie A, hvor AC Milan står med de bedste kort på hånden, da de har to point mere end de evige ærkerivaler fra Inter i skrivende stund.

Dermed har aftenens Coppa Italia-vindere dog fortsat mulighed for at sikre sig The Double, hvis man kan fravriste AC Milan førstepladsen i de to resterende runder.

Timeline

Notifications

Notifikationer