Dansk Fodbold

Optimistisk OB-profil: Finalen bliver 50/50

Efter OB sendte SønderjyskE ud af Sydbank Pokalen på røv og albuer, øjner Issam Jebali en ligeværdig finale mod FC Midtjylland.

Odense Boldklub OB Sydbank Pokalen finale FC Midtjylland
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

OB spillede sig i Sydbank Pokal-finalen torsdag med en overbevisende 3-0 sejr over SønderjyskE til den samlede stilling 5-1.

Turen går derfor til Brøndby Stadion, hvor Superligaens mesterskabskandidater fra FC Midtjylland venter, og ifølge en af dagens målscorer, Issam Jebali, er der ikke nogen favoritter til opgøret.

– Nu er finalen foran os. Vi skal bare lægger kræfter i kampen en gang til. Vi skal arbejde hårdt, men vi har et godt hold, så den bliver 50/50, siger Jebali til TV3+ efter kampen.

I Superligaen er OB stadig med i kampen om syvendepladsen, der giver adgang til playoff-kampe om at deltage i Conference League. Finalerusen fortsætter lidt endnu, men derefter lægges den på hylden indtil, man er kommet nærmere finaledagen.

– Nu skal vi fejre sejren, men vi har også en kamp søndag. Vi ved at finalen kommer, men den tænker vi på til den tid.

Sidst fynboerne var i den danske pokalfinale var i 2007. Her vandt OB med 2-1 over F.C. København i Parken. Årets finale blive som sagt spillet mellem OB og FC Midtjylland på Brøndby Stadion den 26. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P