Europæisk Fodbold

Frankrigs præsident blander sig i Mbappés fremtid

Kylian Mbappé har været sat i forbindelse med et skifte væk fra PSG, men hvis det står til Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, så skal franskmanden blive i Ligue 1.

Kylian Mbappé PSG Paris Saint-Germain Ligue 1
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Kylian Mbappé har været et af de varmeste navne i Europa de seneste sæsoner.

Paris Saint-Germain-spilleren har kontraktudløb med Ligue 1-klubben til sommer, og rygterne har længe gået på, at Mbappé skulle være på vej til Real Madrid.

Selv har den 23-årige angriber endnu ikke taget beslutningen om, hvor hans fremtid skal fortsætte henne, men den beslutning vil Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, gerne hjælpe ham med at tage. Det skriver Football Espana.

– Desværre så kan vi ikke snakke om Kylian Mbappé til Olympique Marseilles. Hvis han var villig til at skifte der til, så ville jeg have kæmpet for det. Men han sagde nej, siger den franske præsident, der er Marseilles-fan med et smil og fortsætter:

– Så det er bedre at kæmpe for, at han bliver i Ligue 1, fordi han bliver ved med at være en fantastisk spiller.

Medie: PSG øger gigantisk tilbud for at beholde Mbappé

Paris Saint-Germain købte i 2018 Kylian Mbappé for 145 millioner euro, hvilket den dag i dag stadig gør franskmanden til den anden dyreste spiller i fodboldhistorien, kun overgået af holdkammeraten Neymar med 222 millioner euro.

Siden sin ankomst til den franske hovedstad har Mbappé spillet 211 kampe, hvori han har scoret 164 mål og lavet 83 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P