Premier League

Godt nyt til PL-trio: Torres klar til at forlade Villarreal

Begge Manchester-klubber samt Tottenham er angiveligt interesserede i at tilknytte Villarreals spanske forsvarsspiller Pau Torres, der efter et par flotte sæsoner skulle være klar til at forlade den ’Gule Ubåd’.

Pau Torres er klar til at forlade Villarreal
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et Europa League-trofæ og en Champions League-semifinale.

De seneste to sæsoner har budt på imponerende europæiske bedrifter af spanske Villarreal, men helt så imponerende bliver det næppe næste år, hvor Villarreal efter alt at dømme maksimalt kommer til at spille Conference League.

Det skulle ifølge Daily Mail have fået forsvarsspilleren Pau Torres til at genoverveje sin situation i klubben, hvor han har kontrakt for yderligere to sæsoner.

Overvejelserne bliver formentlig ikke gjort nemmere af, at flere klubber fra den bedste del af Premier League skulle have vist interesse for den 191 centimeter høje spanske landsholdsspiller.

Både Manchester City og Manchester United samt Tottenham skulle ifølge det engelske medie have et godt øje til Torres, men det skulle være London-klubben Tottenham, der har vist mest konkret intersse.

Det skyldes ikke mindst, at Manchester City allerede er forholdsvis godt besat på positionen i midterforsvaret, hvor de i forvejen råder over spillere som Ruben Dias, John Stones, Aymeric Laporte og Nathan Aké.

CL-kvartfinale til 150 kroner – Villarreal er ikke som alle de andre

I Manchester United venter de stadig på, at hollandske Erik ten Hag tiltræder som klubbens næste manager, og De Røde Djævle kommer næppe til at foretage sig noget på transfermarkedet uden hollænderens accept.

Pau Torres menes at have en frikøbsklausul i sin kontrakt, der lyder på små 500 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P