Premier League

Forsvarsmakker om Joachim Andersen: Han har lært mig meget

Joachim Andersen og Marc Guehi har store roser til overs for hinanden, da de bliver spurgt ind til makkerskabet mellem de to midtstoppere.

Joachim Andersen, Premier League, Crystal Palace.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Da Joachim Andersen i sommeren 2019 blev solgt fra Sampdoria til Lyon, blev han den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, med et prisskilt på omkring 225 millioner kroner.

Opholdet i Lyon blev dog aldrig den store succes, og efter et lejeophold i Fulham blev den danske midtstopper solgt til Crystal Palace i sommer.

Her er han gået ind og er blevet en bærende profil, hvor han sammen med Marc Guehi udgør det centrale forsvar hos Premier Leagues tolvteplads.

Artiklen fortsætter under reklamen.

At Crystal Palace lige nu indtager en placering som nummer 12 i den bedste engelske række, kan i høj grad tilskrives de to midtstoppere. Det viser sig nemlig, at selvom Crystal Palace ligger nummer 12 i Premier League, så er der kun seks klubber, der har indkasseret færre mål end klubben fra det sydlige London denne sæson.

I et interview med TV3 Sport bliver Joachim Andersen og Marc Guehi bedt om at beskrive makkerskabet mellem de to, og her hersker der ingen tvivl om, at de er yderst tilfredse med indsatsen fra hinanden.

– Det har været en virkelig god sæson, synes jeg. Marc og jeg er vokset fra kamp til kamp. Vi har virkelig et godt partnerskab, og en god forståelse af hinanden. Jeg føler, at vi komplimenterer hinandens svagheder og styrker virkelig godt. Det har været fantastisk at spille med Marc, og jeg nyder det virkelig, lyder de rosende ord fra den danske landsholdsspiller.

Det er dog ikke kun Joachim Andersen, der er tilfreds med sin makker i midterforsvaret. Også Marc Guehi har været glad for at spille med den danske stopper i denne sæson.

– Det er det samme for mig. Jeg har lært meget af Joachim. Han har hjulpet mig med at udvikle mit spil. At spille med ham har været fantastisk, og jeg håber på, at vi kan blive ved med at lære af hinanden og forbedre os sammen, lyder det fra Marc Guehi.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Med fem klubber mellem Crystal Palace og nedrykningsstregen, må de to midtstoppere anses for at være så godt som sikret overlevelse i Premier League.

Rent matematisk er de dog ikke sikret endnu. Det kan de dog blive med en sejr over Watford på lørdag, såfremt enten Burnley eller Leeds taber deres næste kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P