Premier League

Balotelli rystet over tidligere holdkammerat i City: Han lavede intet

Mario Balotelli husker tilbage til sin tid i Manchester City, hvor han var forbavset over arbejdsindsatsen fra sin holdkammerat.

Mario Balotelli, Manchester City, Sergio Aguero.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er nok de færreste, der ville mistænke Mario Balotelli for at være en af dem, der arbejdede hårdest på træningsbanen i sin tid i Manchester City.

Historien melder da heller intet om, hvordan Mario Balottelis egen arbejdsindsats så ud på grønsværen.

Det handler i stedet om, at Mario Balotelli var overrasket over Sergio Agueros indsats til træning. Det fortæller Mario Balotelli i en samtale med Sergio Aguero på argentinerens egen twitch-kanal.

– Den første gang, lige da du var ankommet til City, var du med i et eller to træningspas inden kamp, siger Mario Balotelli til Sergio Aguero og fortsætter:

– Jeg kiggede på dig til træning, og du foretog dig intet. Du gik rundt, du løb ikke. Jeg tænkte: “Hvem er det, de har købt?”.

– Men da der så var kamp, blev du skiftet ind til anden halvleg. Ét minut senere sparkede du den ind fra 30 meter. Fænomenalt!, slutter Balotelli sin anekdote, mens Sergio Aguero kæmpede med at holde igen med latteren.

Sergio Aguero og Mario Balotelli spillede sammen i Manchester City fra 2011 til 2013. Her havde de begge en afgørende rolle i Manchester Citys historiske mesterskab i sæsonen 2011/2012.

Vieira var træner for Balotelli: Virkelig frustrerende

Mens Sergio Aguero for nyligt måtte stille sine støvler på hylden, er Mario Balotelli i færd med at genstarte karrieren i tyrkiske Adana Demirspor.

Tilsammen kan de to tidligere City-angribere notere sig for 290 mål i Manchester City – Sergio Aguero står dog bag de 260 af dem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P