Premier League

Vieira var træner for Balotelli: Virkelig frustrerende

Patrick Vieira fortæller om, hvilke udfordringer der var ved at være træner for Mario Balotelli i Nice.

Patrick Vieira om Mario Balotelli.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Patrick Vieira har prøvet lidt af hvert gennem sin karriere, hvor han nåede at tørne ud for nogle af de største klubber i Europa.

Her gjorde han sig primært i italiensk og engelsk fodbold, hvor han af de fleste nok især huskes for sin tid i Arsenal, som han spillede for i ni år.

I 2010 skiftede han til Manchester City, inden han året efter lagde støvlerne på hylden. Siden blev han overtalt til at kaste sig over trænergerningen, hvor han blandt andet fik lov til at stå i spidsen for Nice.

I Nice skulle han pludseligt være cheftræner for sin tidligere holdkammerat fra tiden i både Inter og Manchester City. En holdkammerat, som især i tiden i Manchester City var garant for at trække en overskrift eller to; Mario Balotelli.

– Jeg spillede med Mario i et par år. Han var helt ung, da jeg var i Inter, og så spillede jeg med ham igen i Manchester City, indleder Patrick Vieira med et smil til Sky Sports inden han fortsætter:

– Han er en fantastisk fyr og jeg elsker ham, men det var selvfølgelig en udfordring at være hans træner i Nice, for det var virkelig frustrerende at se så meget talent gå til spilde.

– Som træner prøver du altid at få det bedste og det maximale ud af alle spillere, men det var virkelig svært at gøre det med ham. Det var frustrerende, selvfølgelig, at jeg ikke var i stand til at få det bedste ud af ham, men han er en person, som jeg altid vil holde af, lyder det fra Arsenal-legenden.

Patrick Vieira glæder sig: Fantastisk historie med Christian Eriksen

Patrick Vieira er i dag manager i Crystal Palace, hvor han blandt andre råder over danske Joachim Andersen.

Crystal Palace har otte point ned til nedrykningsstregen med syv kampe tilbage af Premier League. Så selvom Crystal Palace indtager en 14. plads i tabellen, er man endnu ikke sikret overlevelse. Meget skal dog gå galt, hvis ikke det skal blive til en sæson mere for Crystal Palace og Patrick Vieira i Premier League.

Officielt: Balotelli gør comeback hos gli Azzurri

Mario Balotelli, der nu er 31 år gammel, skiftede i sommer til tyrkisk fodbold. Her har han så småt fået gang i karrieren igen, og efter 28 kampe kan han notere sig for 12 mål hos Adana Demirspor, der indtager femtepladsen i den tyrkiske Süper Lig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P