3F Superligaen

AaB’s midtbanedynamo holder alle døre åbne: Om 20 dage står jeg uden arbejde

Magnus Christensen er netop vendt tilbage fra sin skade, men om kort tid udløber kontrakten med AaB.

AaB's Magnus Christensen og Kasper Kusk i kamp med FC Midtjyllands Jose Francisco Dos Santos Junior i superligakampen mellem AaB og FCM på Aalborg Portland Park, lørdag 24. juli 2021. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Magnus Christensen har i flere uger siddet på AaB’s skadesliste, mens holdkammeraterne har taget hul på mesterskabsspillet.

Den 24-årige frederikshavner er dog begyndt at træne fuldt med, og på trods af et forestående kontraktudløb, har der kun været ét mål i midtbanespillerens hoved.

– Det lyder lidt vildt, for der er ikke andet end 20 dage til, jeg står uden arbejde, men jeg har faktisk ikke haft fokus på det. Jeg har haft ét fokus. Det var at komme hurtigt tilbage. Det lykkedes, det er jeg glad for, siger Magnus Christensen til campo.dk og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Nu er næste opgave, at se om jeg kan få nogle minutter i de næste kampe. Det håber jeg. Og så det arbejde der, det håber jeg, at jeg kan forlænge, fortæller Magnus Christensen, der torsdag ikke mærkede det store til sin ankelskade, selvom træningen varede i godt to timer.

Selvom midtbaneankeret er godt gravet ned i den nordjyske muld, så skal det ikke udelukkes, at han kan ramme nye himmelstrøg.

– Jeg har været mega glad for at være i AaB i mange år, men det skal ikke udelukkes. Jeg er i en alder, hvor det skal være nu. Det er også et godt tidspunkt i forhold til kontrakt, hvis man gerne vil til udlandet og prøve noget andet, fortæller AaB’eren og fortsætter.

AaB-stjerne vil på landsholdet: Nu skal jeg bare lade fødderne tale!

– Jeg holder dørene åbne alle vegne og ser, hvad der sker. Hvis AaB synes, at jeg er dygtig nok til at blive her, så er jeg selvfølgelig glad for det, og så må vi se, om det er interessant for begge parter, slutter Magnus Christensen til campo.dk.

AaB spiller mandag en kamp mod Silkeborg, og her er det endnu tvivlsomt, om den løbestærke midtbanespiller bliver klar. Hvis trænerstaben vurderer, at han er skarp nok, så er der potentielt udsigt til spilletid. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P