Premier League

De Gea om at være United-spiller lige nu: Det er pinligt

Manchester United har langt fra haft den sæson, man havde håbet på i den ellers så stolte traditionsklub. Her indtager...

David de Gea føler sig pinligt berørt over at spille i Manchester United denne sæson.
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har langt fra haft den sæson, man havde håbet på i den ellers så stolte traditionsklub.

Her indtager man en sjetteplads i Premier League, og klubbens nuværende manager, Ralf Rangnick, har tidligere udtalt, at man har givet op i jagten på top fire og dermed Champions League i næste sæson.

Manchester United har tabt fem ud af sine seneste otte kampe, og klubbens spanske keeper, David de Gea, fortæller, at det ikke er særlig sjovt at spille for ‘De røde djævle’ i denne sæson.

– Det er hårdt. At være nede med 4-0 (mod Liverpool, red.) er for smertefuldt, siger han til Football Daily og fortsætter:

– Jeg føler mig pinligt berørt nogle gange, jeg føler… Det er svært at sige det højt, men jeg har en forfærdelig følelse nede på banen.

David de Gea mener derfor, at det er tid til at få ændret på tingenes tilstand i klubben.

– Vi bliver nødt til at ændre vores mindset og alt andet. Vi skal gøre mere og forsøge at vinde kampe, så vi kan være med i toppen.

Eriksens tidligere træner efter rygter: Han ville forbedre Manchester Uniteds midtbane

Manchester United kunne for nyligt dele nyheden om, at man har fundet sin manager for næste sæson i form af Ajax-træner Erik ten Hag. Derudover er der gennem den seneste uge blevet skrevet om store ændringer i Manchester United-truppen i det kommende transfervindue. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P