Premier League

Medie: Disse 18 spillere kan forlade Manchester United til sommer

Sky Sports har taget et kig på de spillere, der kan være fortid i Manchester United til sommer - her har det engelske medie fundet frem til hele 18 styks.

Ronaldo og 17 øvrige spillere kan forlade Manchester United til sommer.
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har trukket den ene overskrift efter den anden i denne uge.

Desværre for den stolte traditionsklub og spillerne der, har mange af overskrifterne været præget af tragedier eller dårlige resultater.

Således kunne Cristiano Ronaldo først på ugen dele den triste nyhed om, at han havde mistet sin nyfødte søn. Efterfølgende fik Manchester United så en snitter på 4-0 ude mod rivalerne fra Liverpool, og senest har anfører Harry Maguire modtaget en bombetrussel mod sit hjem.

Torsdag var der dog også godt nyt for Manchester United, der kunne præsentere Erik ten Hag som kommende manager i klubben.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Med den nye manager på plads, samt den nuværende konstituerede managers, Ralf Rangnick, seneste udtalelser efter nederlaget til Liverpool om, at der med sikkerhed kommer til at være en “stor genopbygning”, har mediet Sky Sports nu taget et kig på, hvilke spillere, der kan risikere at måtte forlade klubben til sommer.

Mediet erfarer desuden, at Manchester United går på jagt efter to nye midtstoppere, to centrale midtbanespillere, en kantspiller og en angriber til sommer – og desuden også undersøger mulighederne på backpositionerne og målmandsposten.

For at kunne genopbygge holdet og skabe plads til de mange forventede tilkomster, må Manchester United selvsagt også sige farvel til et par spillere – eller flere.

Rangnick bekræfter stor revolution: Så mange sommertilgange venter United

Disse spillere kan forlade Manchester United til sommer

Paul Pogba

Den 29-årige franskmand har kontraktudløb til sommer, og er ikke blevet tilbudt en ny. Real Madrid, PSG, Juventus og to unavngivne Premier League-klubber skulle angiveligt være i dialog med Pogbas repræsentanter.

Jesse Lingard

Jesse Lingards fremtid i klubben har været usikker gennem flere sæsoner. Han har kontraktudløb til sommer, og Tottenham skulle blandt andre være interesserede.

Juan Mata

Efter otte år i klubben ser den 33-årige spanier ud til snart at være fortid. Han har kun fået spilletid i syv kampe denne sæson, og hans kontrakt har har udløb til sommer.

Nemanja Matic

Matic har selv været i offentligheden for at bekræfte sit stop i Manchester United til sommer.

Edinson Cavani

Den 35-årige angriber har blot fået 12 kampe og har samtidig døjet med skader. Hans kontrakt har udløb til sommer.

Lee Grant

Den 39-årige keeper har ikke fået så meget som ét eneste minut i denne sæson, og forventes derfor at skulle videre til sommer, hvor han har kontraktudløb.

Officielt: Ten Hag ny manager i Manchester United

Ét år tilbage af kontrakten

David de Gea

David de Geas kontrakt har først udløb til sommer næste år, hvor der i øvrigt er en option på at forlænge med et år. Han har tidligere leget med tanken om at rykke til Madrid, hvor Real Madrid og Atletico Madrid angiveligt har været et emne. Desuden bruger hans kone det meste af sin tid i den spanske hovedstad.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldos kontrakt løber frem til sommeren 2023, og også her er der en option på at forlænge med et år. Flere eksperter er dog i tvivl om, hvorvidt Ronaldo gør mere skade end gavn for klubben. Med sine hattricks mod Tottenham og senest Norwich, er den tvivl dog nok blevet manet til jorden, men skulle Ronaldo beslutte sig for at søge andre græsgange, skulle der angiveligt være en lang række lukrative tilbud stående til den portugisiske superstjerne.

Marcus Rashford

Marcus Rashford har haft svært ved at finde formen under både Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick, og med tilgangen af Ronaldo og Jadon Sancho er kampen om fast spilletid kun blevet sværere. Der har tidligere været skrevet om, at Rashford selv skulle have udvist interesse for at finde en ny klub. Han er dog fortsat på kontrakt i United frem til sommeren 2023, hvor klubben har en option på at forlænge med et år mere.

Luke Shaw

Luke Shaw har vist sit topniveau i glimt, men venstrebacken har haft for store udsving i sine præstationer. Derfor har Rangnick i stigende grad foretrukket Alex Telles eller Diogo Dalot på venstrebacken.
Luke Shaw har kontraktudløb til næste sommer, hvor der også er en option på at forlænge med et år.

Fred

Manchester United har i sinde at hente mindst én ny spiller til den centrale midtbane, og det er derfor usikkert, hvilken betydning, det får for Fred. Samtidig kommer der en ny manager til klubben, og det er endnu uvist, hvorvidt Fred indgår blandt ten Hags udvalgte spillere. Han har kontrakt frem til sommeren 2023, også med option på et år yderligere.

Phil Jones

Phil Jones har kun spillet tre kampe denne sæson, og ifølge Sky Sports er det svært at forestille sig, hvordan han passer ind i den kommende managers planer. Også han har kontraktudløb til sommer – også med option på et år mere i klubben.

Tom Heaton

Tom Heaton har været på banen en enkelt gang i denne sæson, men i og med at United er på markedet efter en ny keeper, ifølge Sky Sports, forventes den 36-årige målmand at forlade klubben til sommer. Tom Heatons kontrakt løber frem til sommeren 2023, og endnu en gang er der option på et år yderligere.

Diogo Dalot

Dalot har haft sine op- og nedture i klubben, siden han ankom i tiden med José Mourinho som manager. Han var lånt ud til A.C. Milan i forrige sæson, hvor han imponerede. I denne sæson lagde han godt fra land, dalede i form og er nu på vej tilbage under Ralf Rangnick. Han har dog kun et år tilbage af kontrakten, og der spekuleres derfor i, om Manchester United ser en idé i at sælge Dalot for at få penge for ham, og i stedet hente en ny back, der kan blive formet under ledelse af ten Hag.

Andre mulige afgange

Dean Henderson

Endnu en keeper på listen, der har lang til spilletid. I en alder af 25 år er det derfor ikke utænkeligt, at han vil finde en klub, hvor han kan få lov til at stå fast. Kontrakten løber til 2025.

Eric Bailly

Bailly har kun fået syv kampe denne sæson, og med Manchester Uniteds planer om at hente endnu en midtstopper til sommer, ryger han endnu længere ned i hierakiet. Hans kontrakt løber til 2024, med option på et år mere.

Anthony Martial

Martial er lige nu udlejet til Sevilla, efter at have måttet kigget langt efter spilletid under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick. I forbindelse med udlejningen erfarede Sky Sports, at Anthony Martial selv ønskede at gøre aftalen permanent. Lejeopholdet slutter til sommer, og hans kontrakt i United løber frem til sommeren 2024.

Brandon Williams

Den unge venstreback har langt til spilletid, hvor Luke Shaw, Alex Telles og Diogo Dalot alle er foran i køen. For at udvikle sig videre, bør den 21-årige englænder kigge efter en klub, hvor der er kortere vej til fast spilletid. Han er lige nu lejet ud til Norwich for resten af sæsonen, og hans kontrakt med United har udløb i sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P