Dansk Fodbold

Har stået i skyggen længe: Håber ikke, at Schmeichel fortsætter i seks år

Frederik Rønnow drømmer om at blive førstevalg mellem stængerne på det danske landshold.

Frederik Rønnow vil gerne tage pladsen som førstevalg på landsholdet fra Kasper Schmeichel.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Frederik Rønnow har længe været omkring det danske A-landshold, hvor han fik sin debut tilbage i sensommeren 2016.

Selvom det snart er seks år siden, er det alligevel ikke blevet til mere end otte kampe på landsholdet for den 29-årige keeper, til trods for at han har været udtaget utallige gange.

I et interview med tyske bild, fortæller Frederik Rønnow nu, at han håber på mere spilletid på landsholdet i fremtiden, men at det er svært, så længe Kasper Schmeichel er der.

– På det danske landshold er det lige meget om du er nummer to eller tre, for der er en klar nummer ét, som altid spiller. Jeg håber ikke, at Kasper (Schmeichel, red.) kommer til at spille de næste fem eller seks år.

– Selvfølgelig vil jeg også gerne være nummer ét der, (på landsholdet, red.) men jeg er også realistisk. Det hjælper selvfølgelig, at jeg er førstevalg i Union Berlin nu, lyder det fra Frederik Rønnow.

Også i Union Berlin har Frederik Rønnow haft svært ved at bide sig fast, men her er situationen tilsyneladende vendt for danskeren. Han har således været valgt til tjansen mellem stængerne fra start i de seneste fire kampe.

– Det var ikke en nem start her i Union Berlin, men det er fodbold. Nu er det min chance. Jeg har en god fornemmelse, og jeg er meget glad for muligheden.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Frederik Rønnow skiftede fra Brøndby IF til tysk fodbold i Eintracht Frankfurt tilbage i sommeren 2018. I jagten på mere spilletid skiftede han i sommer fra Eintracht Frankfurt til sin nuværende klub, Union Berlin.

Her er det blevet til seks kampe i alt i Bundesligaen denne sæson, hvoraf de fire altså er kommet i de seneste fire kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P