Bundesligaen

Hinter Lewandowski et Bayern-exit?: Vi holder et møde – det er ikke nemt for mig

Robert Lewandowski fejrede lørdag aften sit tiende mesterskab, men det kan også blive det sidste.

Lewandowski og Coman krammer
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Dortmund - Allianz Arena, Munich, Germany - April 23, 2022 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their second goal with Kingsley Coman REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Robert Lewandowski har slået rekord efter rekord og satte kronen på værket lørdag aften, da Bayern München blev kronet som dette års tyske mestre.

Lewandowski bidrog selv til fejringen, da han scorede til 2-0 for det sydtyske mandskab, der endte med en 3-1 sejr og titlen.

Det tyder dog på, at det snart kan være slut. I lang tid har rygter peget på, at FC Barcelona er meget interesseret i den polske målsluger, der har kontraktudløb i sommeren 2023.

Lewandowski fortalte efter kampen til Sky Sports Germany, at den nuværende situation ikke er nem.

– Der vil nok være nyt snart. Jeg har læst en masse ting i medierne, men jeg har ikke hørt noget selv. Det eneste jeg ved er, at der vil blive afholdt et møde, sagde Lewandowski og fortsatte.

– Indtil nu er der ikke sket noget specielt. Situationen lige nu er ikke så nem for mig. Jeg har ikke hørt et ord om min kontrakt eller min fremtid, fortalte Lewandowski til Sky Germany.

Highlights: Uovervindelige Bayern vinder deres 10. mesterskab i streg

Mens Lewandowski forholdt sig meget seriøst lige efter kåringen som tysk mester, forholdt Thomas Müller sig anderledes løssluppet. Den tyske profil fejrede scoringen ved at overhælde ESPN’s ekspertpanel. Det kan du se en video af her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P