Newcastles brasilianere sendte kanariefuglene helt ned i mørket

Norwich nærmer sig med hastige skridt en tilværelse i Championship. Lørdag eftermiddag tabte de endnu engang, da Newcastles brasilianere var flyvende.

Soccer Football - Premier League - Norwich City v Newcastle United - Carrow Road, Norwich, Britain - April 23, 2022 Newcastle United's Bruno Guimaraes celebrates scoring their third goal REUTERS/Chris Radburn EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Norwich spiller rollen som rosinen i pølseenden, når man ser på Premier League-tabellen. Det var også tydeligt på banen lørdag eftermiddag, hvor nyrige Newcastles brasilianere tilføjede Norwich endnu et nederlag til kontoen.

Efter en lige start med chancer i begge ender var der ikke faldet nogen mål, da begge mandskaber havde svært ved at ramme mål på afslutningerne.

Mod afslutningen af første halvleg havde Newcastles Joelinton endelig fået indstillet sit sigtekorn.

Det helt store Champions League 2022 overblik: Disse fire hold er tilbage – hvem er favorit til at vinde?

To gange på fem minutter formåede brasilianeren at stille sig det rette sted i feltet, og pludselig stod det 2-0 til gæsterne.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Efter pausen ville Bruno Guimaraes lege med, da han med et fantastisk lob gjorde det til 3-0. Det fejrede midtbanespilleren med både gøglerhat og et brasiliansk flag, som han fik fra en tilskuer.

3-0 blev også kampens slutresultat, da Newcastle satte tempoet ned, mens Norwich aldrig formåede at blive farlige.

Dermed ser det ud til, at Norwich er et godt bud på en nedrykningskandidat. ‘Kanariefuglene’ har med fem kampe tilbage otte point op til Everton, der ligger på den anden side af stregen.

Highlights: Jesus var guddommelig god mod vage Watford

Samtidig med kampen i Norwich mødtes Leicester og Aston Villa i en midterkamp, der aldrig blev mere end middelmådig. Kampen endte 0-0, efter holdene blot formåede at sende fem skud på mål totalt.