Vanvittigt: Sejrsmål i kampens døende sekunder i bundgyser

Vejle Boldklub tog alle pointene med fra Haderslev efter en dramafyldt afslutning på kampen, da Raul Albentosa gjorde det til 0-1 få sekunder før dommerens slutfløjt.

Vejle Boldklub har kurs mod overlevelse efter sen sejr i SønderjyskE.

SønderjyskE og Vejle Boldklub var sekunder fra at dele pointene, da de to nedrykningstruede mandskaber tørnede sammen i Haderslev fredag aften.

Vejle Boldklub endte dog med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med 0-1, efter have scoret kampens enlige mål få sekunder før slutfløjt.

Det var ellers SønderjyskE, der kom bedst fra start.

Som første halvleg skred frem kom Vejle Boldklub dog bedre med i kampen, og gæsterne endte med at overtage rollen som det mest dominerende hold på banen.

Første halvlegs største chance fandt sted efter 24 minutter, hvor Vejle Boldklub stak afsted i en omstilling. Her endte Mouhamadou Drammeh med bolden midt i SønderjyskE-feltet, hvor han havde en én-mod-én mod Nicolai Flø i SønderjyskE-målet. Den blonde keeper sig dog sejrrigt ud af opgøret, og dermed var stillingen fortsat 0-0 ved pausen pausen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

I anden halvleg fortsatte de to klubber med at dominerene kampen kortvarigt og skiftevis.

Bedst som man troede, at målene ville udeblive i den jævnbyrdige affære, dukkede Vejle Boldklubs helt store forsvarsprofil og mulige redningsmand, Raul Albentosa, op tæt under mål efter et hjørnespark. I kampens absolut døende sekunder sparkede han bolden i mål, og Vejle Boldklub kunne derfor tage de tre point med hjem.

Mens det sandsynligvis blev dødsstødet for SønderjyskE, kan det meget vel gå hen og blive den sejr, der for alvor giver tro på tingene i Vejle.

Officielt: Fire spillere forlader OB til sommer

Med de tre point har Vejle Boldklub nu fire point op til FC Nordsjælland over nedrykningsstregen. SønderjyskE har ni point op.

De to klubber har nu fem kampe til at redde sig en plads i Superligaen fra næste sæson.