3F Superligaen

Officielt: Fire spillere forlader OB til sommer

OB har truffet en beslutning om at sige farvel og tak til fire spillere, når deres kontrakter løb ud til sommer.

Jens Jakob Thomasen og tre øvrige spillere forlader OB når sæsonen i Superligaen er slut.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Jens Jakob Thomasen, Ryan Johnson Laursen, Mikkel Hyllegaard og Tarik Ibrahimagic skal på jagt efter nye arbejdsgivere til sommer.

Det skriver OB i en pressemeddelelse, hvori det forklares, at klubben ikke kommer til at forlænge kontrakterne med de fire spillere.

– Jeg har i løbet af ugen haft samtaler med de spillere, som ikke får tilbudt forlængelse af deres kontrakter, der udløber. Det er ikke en nem beslutning, men jeg håber, det vil være med til at udvikle klubben – og spillerne der nu tager afsted.

– Vi vil gerne takke dem alle for indsatsen, og vi ønsker dem alt godt i fremtiden, siger fodbolddirektør i Odense Boldklub, Björn Wesström.

OB oplyser videre, at alle fire spillere fortsat kommer til at være en del af førsteholdstruppen resten af sæsonen.

Jacob Friis: OB er stadig en konkurrent

Blandt de fire spillere er er som nævnt Jens Jakob Thomasen, der har spillet fuldtid i langt størstedelen af kampene i Superligaens grundspil – og ageret som anfører.

Hans afgang er nok derfor også den mest opsigtsvækkende, men her er det i højere grad sandsynligt, at det har været spillerens eget ønske.

– Det er attraktivt at være i OB og noget, jeg er stolt over og glad for. Men det er klart, i forbindelse med det udløb, der ligger ude i fremtiden, så er det potentielt interessant at se, hvilke muligheder, der kan være, sagde Jens Jakob Thomasen til campo.dk i forbindelse med OB’s træningslejr i Tyrkiet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P