3F Superligaen

Randers sender stikpille mod FCK: Træner på jord

F.C: Københavns hjemmebane i Parken har været offer for berettiget kritik gennem længere tid, og nu sender Randers FC en venskabelig stikpille mod Superligaens aktuelle førerhold.

Randers FC driller FCK med dårlig bane i Parken.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

“Sandkasse”, “pløjemark” og “katastrofe” er bare nogle af gloser, der er blevet brugt til at beskrive F.C. Københavns hjemmebane i Parken på det seneste.

Banen i Parken har, med god grund, været offer en en hel del kritik i de danske fodboldklubber og i medierne.

Selv har F.C. København da også lagt sig fladt ned og erkendt, at banen ikke er god nok – og samtidig understreget, at man arbejder på at løse det.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Næste udebanehold i Parken er Randers FC, og forud for kampen har klubben fra kronjylland delt et opslag på sin Twitter-profil.

Her kan man billeder af Randers FC’s træning, hvor flere af spillerne træner på et ikke særlig fodbold-venligt underlag, der vel bedst kan beskrives som en pløjemark.

I teksten til billederne står der:

– Næstsidste træningspas inden søndagens kamp mod F.C. København i Parken er veloverstået. Vi glæder os til endnu en fed kamp i Mesterskabsspillet!

FCK svarer på kritik af håbløs bane i Parken: Slet ikke tilstrækkelig

Det kan næppe regnes for at være andet end en stikspille eller lidt venskabeligt drilleri rettet mod F.C. København og banen i Parken.

De to mandskaber tørner sammen i den danske nationalarena søndag den 24. april klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P