Burnley lægger pres på Everton i nedrykningskampen

Burnley har ikke opgivet i jagten på overlevelse i Premier League, og traditionsklubben Everton er nu for alvor pressede.

Burnley lægger pres på Everton i Premier League.

Burnley sejrede med 2-0 hjemme over Southampton torsdag aften, og tog dermed et vigtigt skridt mod overlevelse i Premier League.

Der var ikke spillet mere end 12 minutter, før Connor Roberts bragte hjemmeholdet i front. Her modtog han bolden et par meters penge ude foran Southampton-feltet, og så demonstrede han ellers, hvordan flot sparketeknik ser ud.

Med en følt venstreskøjte skruede han bolden ind i det lange hjørne, og så var overlevelsedrømmene ellers sparket i gang.

Kort før pausen, efter 44 minutter, blev det så 2-0 til Burnley. Det skete, da Nathan Michael Collins sendte bolden i mål. Her kunne Josh Brownhill notere sig for sit andet assist i kampen.

Efter pausen kom Burnley også på 3-0, men målet blev annulleret for offside efter VAR-tjek.

Burnley var tæt på ad flere omgange resten af kampen, men målet til 3-0 kom aldrig. Dermed måtte den nedrykningstruede klub “tage til takke” med en 2-0-sejr, hvilket spillere, trænere og især fans virkede mere end tilfredse med.

Det var desuden Burnleys blot fjerde hjemmebanesejr ud af de seneste 26 kampe på Turf Moor.

Konkurrerende træner om Everton: Bevis på penge ikke altid betyder noget

Med de tre point er Burnley nu blot ét point under Frank Lampards Everton, der dog har spillet en kamp færre, og indtager dermed fortsat en 18. plads i tabellen, hvilket er lige under nedrykningsstregen.

Evertons kampprogram ser dog noget sværere ud, hvor man fortsat mangler at møde Liverpool, Chelsea og Arsenal med syv kampe tilbage.

Medie: Disse 18 spillere kan forlade Manchester United til sommer

For Burnleys vedkommende mangler man at møde Tottenham, og resten af programmet byder ellers på kampe mod mere overkommelige modstandere.

Du kan se Connor Roberts flotte mål til 1-0 i afspilleren øverst i artiklen.