3F Superligaen

Stage om landsholdsudtagelse: Jeg troede det var en joke

Jens Stage troede i første omgang, at det var nogle venner, der lavede sjov med ham, da han i november blev udtaget til det danske landshold.

FCK-profilen fortæller om sin landsholdsudtagelse.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København-motoren Jens Stage blev for første gang udtaget til landsholdet i november forud for VM-kvalifikationskampen mod Skotland.

Til den udtalelse hører der sig en lidt sjov historie, da Jens Stage i første omgang troede, at der blevet lavet sjov med ham.

– Jeg blev fuldstændig taget med bukserne nede. Vi er 13 venner, der var samlet i Aarhus for at fejre min fødselsdag, fordi den ligger i landsholdspausen.

Medie: FCK vil have 75 millioner for Stage

Jens Stage og kammeraterne havde egentlig besluttet sig for at gå i seng, da han skulle køre mod København morgenen efter klokken otte.

– Så modtager jeg en SMS, hvor der står “Du er udtaget til landsholdet.”, siger midtbaneprofilen om sin landsholdsudtagelse til Offside på TV3 Sport.

– Det lyder som en kliché, men det er rent faktisk sådan, det sker. Og jeg er inde og tjekke på MobilePay for at se, hvem der sendte SMS’en. Så ringede vi sammen, og det var fra landsholdet. Det var så Christian Nørkjær, der står for udtagelser på landsholdet.

Jens Stage skulle efterfølgende ændre en smule på sin alarm, da han morgenen efter skulle mødes med de andre landsholdsspilere i Helsingør klokken 10.

Jens Stage fik efterfølgende debut i den danske landsholdstrøje, hvor han dog måtte tage sig til takke med 2-0 nederlag mod skotterne.
F.C København-profilen debuterede med godt en halv time igen af kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P