Manchester United flopper fælt: Top fire nærmer sig det umulige

Manchester United tabte 1-0 ude mod nedrykningstruede Everton, og drømmen om top fire er for alvor sat under pres for traditionsklubben - omvendt fik Everton reddet sig tre vigtige point i kampen om overlevelse.

Cristiano Ronaldo kunne ikke få bolden i mål, og Manchester United tabte derfor mod Everton i Premier League.

Manchester United havde alvorligt brug for en sejr, da de lørdag gæstede nedrykningstruede Everton med Frank Lampard i spidsen.

Det lykkedes dog ikke, og med en 1-0-sejr til hjemmeholdet står det nu klart, at Manchester United får umanerligt svært ved at indfri klubbens ambitioner om en top fire-placering og den medfølgende Champions League-billet.

Manchester United havde Cristiano Ronaldo tilbage i startopstillingen, og med lidt mere kvalitet burde Manchester-klubben have bragt sig i front fra start.

Det var således Manchester United, der i store perioder af første halvleg dominerede spillet. Boldbesiddelse og chancer førte dog ikke til mål, og i stedet kunne Evertons spillere, trænere og fans bryde ud i vild jubel efter 27 minutter, da 21-årige Anthony Gordon bragte hjemmeholdet i front.

Målet opstod, da Nemanja Matic var sløset og mistede bolden på midten af banen. Det førte til en omstilling til Everton, og bolden endte til sidst for fødderne af Anthony Gordon en meters penge udenfor United-feltet. Her fik han tid og plads til at trykke på kassen, og da bolden blev rettet af efter at have ramt Harry Maguire på vej mod mål, efterlod det en chanceløs David de Gea mellem stængerne. 1-0 til Everton.

Manchester United fortsatte med at være det mest dominerende hold på banen, men målet kom aldrig. Derfor kunne de to mandskaber gå til pause ved stillingen 1-0.

Efter pausen fortsatte Manchester United i samme stil, men tingene spiller altså bare ikke for ‘De røde djævle’ for tiden.

Thomas Gravesen: Vil selvfølgelig påvirke mig, hvis Everton rykker ud

Everton kom frem til enkelte chancer, og appellerede også for et straffespark, der ikke blev dømt.

Især mod kampens slutning satsede Manchester United for at få det udlignende mål, hvilket gav en omstilling til Everton i ny og næ. I dommerens tillægstid var Cristiano Ronaldo tæt at gøre det til 1-1, men som så mange gange før i kampen, var Jordan Pickford, der spillede en stor kamp, placeret godt i Everton-målet.

Alt på spil: Lampard står til fyring ved United-nederlag

Ingen af de to mandskaber formåede at få netmaskerne til at blafre yderligere, og Frank Lampard og resten af Everton trak sig dermed sejrrigt ud af opgøret med resultatet 1-0.

De tre point betyder, at Everton nu har slået et hul på fire point ned til Burnley under nedrykningsstregen. Burnley har dog spillet en kamp færre.

I den anden ende af tabellen ligger Manchester United fortsat på syvendepladsen. Her har man tre point op til både Arsenal og Tottenham, der ligger side om side på fjerdepladsen. Arsenal har dog spillet to kampe færre end Manchester United, mens Tottenham har spillet en enkelt kamp færre.

Med syv kampe tilbage for Manchester United, begynder det derfor for alvor at se svært ud, hvis klubben fortsat har planer om at ende i top fire. Her mangler man blandt andre at møde Liverpool og Arsenal på udebane, mens Chelsea har et besøg på Old Trafford til gode.