LaLiga

Pedri sammenlignes med legender – Så stor er han efter to sæsoner

Pedri har, i sine to første sæsoner for FC Barcelona, overgået nogle af de bedste midtbanespillere, fodbolden har givet os gennem tiden.

Pedri FC Barcelona Zidane Xavi Iniesta Laudrup
Barcelona's Spanish midfielder Pedri celebrates scoring the opening goal during the Spanish League football match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 3, 2022. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Pedri er i færd med at skrive historie.

I en alder af blot 19 år er han allerede blevet sammenlignet med nogle af tidens allerbedste midtbanespillere – Og den sammenligning er berettiget, hvis man kigger på spanierens første to sæsoner. Han formår nemlig at overgå adskillige helt store profiler i nyere tid.

Xavi lovpriser spansk guldfugl: Han er allerede én af lederne

Mediet Marca har sammenlignet guldfuglen med spillere som Zidane, Iniesta, Xavi, Pirlo og Michael Laudrup for at give et overblik over talentets startskud på karrieren. Af de ovennævnte er Pedri kun overgået af ‘Mister’ Laudrup, der fik sin debut i Brøndby tilbage i 1982.

Der skal dog medregnes, at den 19-årige verdensstjerne har siddet ude med skader i løbet af sæsonen, der endnu ikke er spillet færdig.

Spillerne er sammenlignet ud fra deres to første sæsoner på højeste plan.

  • Pedri – 71 kampe, 9 mål og 7 assists
  • Zinedine Zidane28 kampe, 1 mål og 0 assists
  • Andrés Iniesta26 kampe, 2 mål og 5 assists
  • Xavi – 64 kampe, 3 mål og 2 assists
  • Andrea Pirlo – Spillede ikke med førsteholdet
  • Michael Laudrup 72 kampe, 31 mål og 3 assists

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P