3F Superligaen

AGF-profil er færdig: Det her er slut

Jón Thorsteinsson sætter nu ord på, at han er blevet meldt færdig i AGF af blandt andre sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Jon Thorsteinsson
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jón Thorsteinsson skrev mandag et længere opslag på sin Instagram-profil, hvor han takkede AGF’s fans for tiden i klubben.

Opslaget kom dagen efter islændingen var blevet udeladt fra AGF’s trup til kampen mod Vejle Boldklub, hvor man var stærkt amputeret grundet karantæner og skader.

Her meldte Stig Inge Bjørnebye også, at Thorsteinsson var blevet udeladt, fordi han har afvist en lukrativ kontraktforlængelse fra AGF. Nu sætter hovedpersonen selv dog ord på hele situationen overfor B.T.

– Det eneste jeg tænkte på, var, at jeg vil sige tak til vores fans. Intet andet, indleder Thorsteinsson om hvorfor han lavede opslaget på Instagram og fortsætter:

– Ser man på, hvad Stig har udtalt, så taler de rundt om det, men vi er ikke dumme, jeg er ikke dum, og jeg håber heller ikke, du er dum. Man kan bare se på interviewet. Det er klart, hvad han mener. Vi havde et halvt hold imod Vejle. Vi stillede med fem unge spillere på bænken. Det er en klar besked, lyder det endvidere fra islændingen.

– Men der er intet ondt mellem mig og klubben, eller mig og Stig. Det er ikke kun Stig, der har truffet den beslutning. Det er klubben, og der er mange under den beslutning. Jeg er ligeglad med, hvem der tog beslutningen, men det her er slut. Det er det.

AGF-profil melder ud: Farvel og tak for alt!

Her afviser han også, at han skulle være på vej mod et skifte til AaB eller OB, som han er blevet rygtet til i medierne.

– Jeg skal ikke til en anden dansk klub. Det er medierne, der prøver at sende mig til AaB eller OB. Jeg skal ikke spille for et andet dansk hold næste sæson.

Jón Thorsteinsson nåede 95 kampe for AGF, hvor det blev til 20 mål, 13 oplæg og 24 gule kort.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P