3F Superligaen

Randers-profil om Brøndby-rygter: Vi må se, hvad der sker

Stephen Odey har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Brøndby IF. Nu fortæller nigerianeren, at han ikke udelukker noget.

Stephen Odey udelukker ikke et skifte til Brøndby IF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Randers FC’s topangriber, 24-årige Stephen Odey, har tidligere været rygtet til Brøndby IF, da han var på en lejeaftale i det kronjyske.

Men selvom Randers købte ham fri af belgiske Gent sidste år, har de forsvarende danske mestre angiveligt ikke sluppet tanken om, at hente den nigerianske hurtigløber til vestegnen.

Én kamp for ny klub – dobbelt så mange mål som i 46 kampe for Brøndby

Nu sætter Odey selv ord på transferrygterne overfor B.T., da han direkte adspurgt om et potentielt skifte til Brøndby ikke virker afvisende, selvom han for nuværende har fuldt fokus på Randers.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Haha, alt er muligt i fodbold. Men i øjeblikket er jeg Randers-spiller, og jeg skal bare fortsætte med at gøre min ting og hjælpe mine holdkammerater, lyder det fra angriberen til B.T..

Han er dog fuldt ud fokuseret på, at arbejde benhårdt for sin nuværende klub Randers FC.

– I øjeblikket fokuserer jeg kun på top seks. Så må vi vente og se, hvad der sker efter sæsonen, siger Odey afsluttende.

Overrasket Thomasberg: Vi har ramt et højere niveau

Randers FC slog i går netop Brøndby på udebane for første gang i otte år. Her stod selvsamme Odey for assisten til Vito Hammershøy-Mistratis matchvindende mål.

Odey har generelt taget Randers med storm, hvor det er blevet til 13 scoringer og to assists i 25 optrædener på tværs af turneringerne; Superligaen, Conference League og Sydbank Pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P