VM 2022

2 min læsningMedie: Mbappé aviser Qatars VM-værter

VM-værterne fra Qatar havde håbet på franske Kylian Mbappés tilstedeværelse på fredag, når VM-puljerne skal udtrækkes i Doha, men det har PSG-stjernen ifølge L’Équipe afvist.

2 min læsning
Kylian Mbappe Frankrig VM Qatar PSG
Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er gået storpolitik i den i Frankrig, og nu trækker Kylian Mbappé en streg i sandet.

Den franske verdensstjerne, der til dagligt spiller i den Qatar-ejede franske klub Paris Saint-Germain, har ifølge franske L’Équipe afvist at deltage i VM-lodtrækningen, der afholdes i Qatar-hovestaden Doha på fredag.

Mbappé har været afvisende overfor de tilnærmelse, hans klub på det seneste har gjort sig for at få ham til at underskrive en forlængelse af den kontrakt, der står til at udløbe til sommer.

Kylian Mbappé har i denne sæson scoret lige så mange mål for PSG som Lionel Messi, Neymar, Mauro Icardi, Angel di Maria og Julian Draxler til sammen, og derfor har det også været set som lidt af et slag i ansigtet på klubbens qatariske ejere, at klubbens største stjerne ikke vil forlænge sin kontrakt.

Tidligere har det været fremme, at både den nuværende franske præsident Emmanuel Macron samt den tidligere franske præsident Nicolas Sarkozy begge skulle have kontaktet Mbappé personligt for at sikre, at han blev i den franske hovedstad, men nu sender Mbappé altså endnu et diplomatisk slag mod Qatar.

VM-arrangørerne har angiveligt været i kontakt med det franske fodboldforbund og Paris Saint-Germain for at sikre Mbappés deltagelse ved VM-lodtrækningen fredag som repræsentant for de forsvarende verdensmestre, men det skulle den 23-årige angriber altså have afvist, da han ikke ser det som sin pligt, eftersom han ikke er anfører for Frankrig.

Mbappé til Pogba: Jeg har snart fået nok!

Frankrigs landsholdsanfører er Tottenham-målmand Hugo Lloris, men hvorvidt han kommer til at deltage må også anses som tvivlsomt, da Tottenham spiller bare to dage efter lodtrækningen.

L’Équipe skriver desuden, at den franske landstræner Didier Deschamps kommer til at være til stede ved lodtrækningen i Doha.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer