Europæisk Fodbold

Mbappé til Pogba: Jeg har snart fået nok!

Det franske landshold samledes tirsdag forud for kampene mod Irland og Sydafrika, og da Kylian Mbappé hilste på Paul Pogba kom der samtidig lidt af en indrømmelse fra PSG-stjernen.

Kylian Mbappé PSG Paul Pogba landshold FFF
Foto: FFFTV
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kører ikke ligefrem på skinner for Paris Saint-Germain i øjeblikket.

Den holdning synes holdets egen stjerne, Kylian Mbappé at dele, endda i så høj grad, at han overfor landsholdskollega Paul Pogba mandag indrømmede, at nok snart er nok i den franske hovedstad.

L’Équipe afslører lønninger i PSG – Messi tjener ikke mest

De franske landsholdsspillere får i disse dage en pause fra klubfodbolden, da de er samlet i landsholdslejren i Clairefontaine forud for holdets to venskabskampe mod Irland og Sydafrika.

I en video fra det franske landshold selv kan spillerne ses hilse på hinanden og landstræner Didier Deschamps, og blandt andet Paul Pogba og Kylian Mbappé mødes i et venskabeligt kram.

Da Pogba spørger Mbappé, hvordan det går i klubben, svarer Mbappé: ’J’en ai trop marre’, som bedst kan oversættes til noget i stil med: ’Jeg har snart fået nok’.

Det skriver flere internationale medier – herunder franske Sport.

Udtalelsen får særligt Pogba til at bryde ud i latter, mens Mbappé med et stort smil skynder sig videre og hilser på Wissam Ben Yedder.

Netop Ben Yedder var så sent som i søndags med for det AS Monaco-mandskab, der med en 3-0-sejr på det nærmeste ydmygede Paris Saint-Germain. Her bidrog Ben Yedder med to scoringer i en kamp, hvor Mbappé fik fuld spilletid.

Med nederlaget til AS Monaco har PSG tabt fire af sine seneste seks kampe. Mest markant blev de  for to uger siden sendt ud af Champions League af spanske Real Madrid, som slog franskmændene 3-1.

Netop Real Madrid kan Kylian Mbappé inden længe møde igen. Angriberen har nemlig kontraktudløb i Paris Saint-Germain denne sommer, og de seneste par sæsoner er franskmanden blevet rygtet til netop Real Madrid.

Også Paul Pogba har kontraktudløb i sin nuværende klub – Manchester United – denne sommer. På det seneste er rygterne kølet en smule, men tidligere har også Paul Pogba angiveligt været i Real Madrids søgelys.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P